Bestuur

voorzitter:         dhDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

secretaris:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lid :                    hr. Jaap Bakker

vice voorzitter:   mevr. Lea Volkers

 

Webmaster: hr. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dirigent: mevr.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hier ziet u wat leuke fotos van ons koor

 

 

 

Dirk onze pianist op vakantie

 

 

 

optreden opening dorpshuis met muziek vereniging Wieringerwaard en ouderen koor

 

 

 

klik hier voor de openings film 

 

 

Op zaterdag 18 November 2017 om 14.30 zal de heer en mevrouw Van Dijk het nieuwe dorpshuis openen.

de openingshandeling zal plaats vinden bij de nieuwe ingang van het dorpshuis,

Deze ingang kunt u vinden aan de achterzijde van het dorpshuis Populierenlaan 23 a.

om 15.30 zal er een kort optreden zijn van de muziekvereniging en de 2 zangkoren die gebruik maken van het nieuwe dorpshuis, Zangkoor Wieringerwaard en het oudere koor

van af 16.00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid om het nieuwe dorpshuis te bekijken.

U bent van harte welkom. 

 

Luister naar "de oude school"

 

Altijd open repetitie Zangkoor Wieringerwaard

Het gemengde Zangkoor Wieringerwaard start in september weer de repetities. O.l.v. de nieuwe dirigente Meike Wilms zal een nieuw eigentijds repertoire worden ingestudeerd.

Het koor bestaat uit 32 leden uit de gemeenten Schagen en Hollands Kroon en zingt evergreens, folk en popsongs en heeft behoefte aan uitbreiding en verjonging van het ledenbestand (mannen en vrouwen). Iedereen die eens wil proeven aan het zingen in een koor, wordt van harte uitgenodigd om vrijblijvend mee te zingen tijdens een repetitie op dinsdagavond  om 20.00 uur.

Dit nieuwe seizoen gaan wij repeteren in de nieuwe locatie Dorpshuis De Oude School; parkeren en ingang aan de Populierenlaan in Wieringerwaard.

Meer informatie over het gezellige koor vindt u op de website www.zangkoorwieringerwaard.nl.  U bent van harte welkom op de kennismakingsrepetitie; u kunt uw bezoek aanmelden bij een van de bestuursleden of spontaan aansluiten. Het verplicht u tot niets.

                                                                        

Subcategorieën